Πέμπτη, Αυγούστου 23, 2007

Οι Raining Pleasure παίζουν live 4 έπειτα από 10 χρόνια!

Τους είδα στην Κεφαλλονιά, στην Σάμη, την προηγούμενη Κυριακή, 19 του μήνα.
Παραλίγο να μην πάω. Ταλαιπωρία μόνο για ένα βράδυ, ούτε καν 24 ώρες. Όμως θα ήταν -για μένα- η πρώτη φορά που θα τους έβλεπα live κουαρτέτο, ξανά. Ο Mick απουσίαζε σε αυτές τις καλοκαιρινές εμφανίσεις και ήθελα να είμαι έστω και σε μία από αυτές εκεί.

Και άξιζε, τα χρήματα, την -όποια- ταλαιπωρία...

Δεν ήταν μόνο το ότι τους είδα ξανά τετράδα, από την εποχή που ετοίμαζαν το Nostalgia. Σε κάποια σημεία τους είδα- για πρώτη φορά- και σαν τρίο, απλά με την προσθήκη των φωνητικών του Βασιλικού. Και ήταν σαν να μην έλειπε τίποτα. Ο x-Jeremy (άλλο πάλι και τούτο, με το x-, τέσπα) έκανε τη δουλειά που έκαναν λίγο καιρό πριν τρεις ή δύο κιθάρες. Πλούσιος ήχος, τέλειο δέσιμο από μπάσο και ντραμς (άλλωστε έπαιζαν εδώ και χρόνια μαζί οι δύο τους, σε άλλο συγκρότημα, τους Stargazer) και φυσικά ο Βασιλικός.

Πάρτε μία γεύση πιο κάτω, από ένα fan που ανέβασε ένα απόσπασμα από την εμφάνισή τους στην Σύρο. (Περιμένουμε να κάνει πράξη την υπόσχεσή του ένα άλλο μέλος του youtube ότι θα ανεβάσει όλη τη συναυλία!).

Το απόσπασμα είναι απλά ενδεικτικό του δεσίματος του γκρουπ και του πώς παίζει ο x-Jeremy. Στα δικά τους κομμάτια είναι ακόμα πιο έκδηλο το πλούσιο παίξιμό του.

Btw, έχοντας ακούσει ήδη ένα από τα νέα τραγούδια, το "Run To The Disco", που έχει 8 (οκτώ!) μέχρι τώρα κιθάρες, θα ήμουν περίεργος να το άκουγα πάλι με την ίδια σύνθεση. Να δω πόσα... χέρια θα μπορούσε να βγάλει ο x-Jeremy.


Raining Pleasure - Light My Fire



Ελπίζω σύντομα να έχουμε το χρόνο και την ευκαιρία να γράψουμε περισσότερα για το νέο υλικό των Raining Pleasure.

Δεν υπάρχουν σχόλια: